© Powered by SiteSpirit

 
potjes.jpg

logo.jpg

hoofdmenu TEST2.jpg

testimonials

Plaats hier jouw mening over freshMinerals


*

*

 

Tineke Feddema

Ik zag gisteren toevallig de folder over fresh minerals liggen bij de schoonheids specialist.. toen ze zag dat ik de folder pakte vroeg ze of ik het ook even wou proberen.. natuurlijk al verwachte ik er niet veel van.. maar ik was echt verbluft van het resultaat... geweldig..
ik was er helemaal weg van.. de hele dag in de spiegel gekeken.. haha.. mijn vriend zag hoe weg ik er van was.. en?? s`avonds stond er een pakje onder de kerstboom.. FRESH MINERALS!!!!!!! helemaal gelukkig....andere make up zie je bij mij meteen heel erg zitten ook al had ik maar een klein beetje op.. raad het iedereen aan...
liefs (iemand die normaal niks van make up moet hebben) 


            

Anouk

Na 24 jaar ben ik eindelijk overtuigd om make-up te gaan gebruiken. freshMinerals is prettig in gebruik en minerale make-up geeft een natuurlijk resultaat. Als men dan ook nog zegt dat je er mooi uit wil je toch niets anders meer?! Echt het proberen waard! 


            

Kelly

Alleen de uitstraling zegt eigenlijk al genoeg. Het is echt een ontzettend fijne minerale make-up. De make up is zo fijn en puur dat ervoor zorgt dat het erg fijn aanvoelt op de huid en het blijft de hele dag mooi zitten. Een echte aanrader! 


            

Joyce De Voogd

Eindelijk een make-up die voor mijn probleemhuid geschikt is, na twee dagen al een zichtbare mooiere huid als ik 's morgens voor de spiegel sta. als ik het heb opgebracht krijg ik complimenten van mijn collega's op het werk dat ik er zo goed uit zie. Zelfs als ik s'avonds thuiskom na 9 uur werk in de zorg ben ik nog mooi... super make up!


            

Sylvia Zomer

Wat een uitstraling! Alleen de buitenkant ziet er al geweldig uit, dat beloofde wat voor de inhoud. Mijn verwachtingen werden overtroffen, de poeder voelt zijdezacht op mijn huid en blijft de hele dag mooi! Ik was niet eerder zo tevreden over make-up, minerale make-up is het helemaal!


            

Mieke Schraver

Ik ben sinds kort begonnen met het gebruik van de freshMinerals minerale mak-up, en nu al helemaal verslaafd! De foundation ziet er erg natuurlijk uit en de kleuren voor de ogen en lippen zijn geweldig! Heel handig in gebruik door spiegeltjes en kwastjes bij het product. Tip: Duo luxe lipgloss, blijft úrenlang zitten!


            

Maresha

In eerste instantie was ik een beetje sceptisch, aangezien ik nog niet eerder van freshMinerals gehoord had en dus totaal niet wist wat ik moest verwachten. Maar naast de mooie potjes, was ik ook echt verrast van het resultaat. Mijn gevoelige huid kan alle producten goed verdragen. Ik ben heel tevreden!


            

Bas de Jong

Voor mijn werk moet ik altijd verzorgd uitzien en op aanraden van een vriendin heb ik freshMinerals foundations eens geprobeerd. Ik stond echt te kijken van het natuurlijke resultaat. Ik kreeg complimentjes dat ik er zo goed uitzag en of ik naar de kapper geweest was haha! Dus mensen zien ook niet dat je het op hebt. Eerst droeg ik het alleen voor mijn werk, maar sinds kort gebruik ik het dagelijks, geweldig, ook voor mannen!


            

Leonie van Doorn

De foundation is super! Ik heb regelmatig last van een onzuivere huid en ook heb ik nog wat last van rode plekje en littekentjes. De foundation zorgt ervoor dat alles mooi verdwijnt! Ik krijg er een mooie egale huid van en voel me daardoor ook veel zekerder! Het voelt niet als een dikke laag op mijn huid, daarentegen is het juist heel luchtig en dun maar tóch dekkend! Het is echt een super product! Het is misschien ook handig te weten dat je maar weinig nodig hebt en er dus ook lang meer doet!


            

Marie-Louise

Met freshMinerals kan ik me geweldig opmaken, zonder dat mijn gevoelige huid eronder lijdt!


            

Laura

In één woord GEWELDIG! Door hormonale schommelingen heb ik last van acné, make-up is voor mij een absolute must. Dankzij freshMinerals is mijn huid egaal en zie ik er iedere dag stralend uit!


            

Boukje

Het is zo'n fijne substantie dat je helemaal niet het gevoel hebt dat je make-up draagt. Je ziet het niet, het is heel naturel en toch camoufleert het je kleine oneffenheden en is het effect heel mooi! Je hebt er maar weinig van nodig om een mooi resultaat te krijgen. Heel tevreden! 


            

Karolien Sijmens

Ik heb nog maar pas Fresh Minerals ontdekt en ik ben er helemaal weg van. Het is makkelijk aan te brengen, ziet er natuurlijk uit, voelt natuurlijk aan en blijft heel de dag zitten.