© Powered by SiteSpirit

 
potjes.jpg

logo.jpg

hoofdmenu OVER.jpg

Filosofie

freshMinerals is het snelst groeiende minerale make-up merk op dit moment. Belangrijkste reden is dat freshMinerals er in geslaagd is make-up te combineren met hoogwaardige ingrediŽnten, die een anti-aging effect hebben. Niet voor niets kiezen wereldwijd veel bekende visagisten en celebrities voor dit merk vanwege de ultiem professionele resultaten, prettige formuleringen, zeer grote keuze aan producten, complete kits en kleuren, alsmede het stijlvolle design. De gewichtsloze formuleringen van de producten zijn 100% natuurlijk, zeer gebruiksvriendelijk, blijven 24 uur perfect zitten zonder de huid te verstikken en zijn qua design een lust voor het oog.


De filosofie van freshMinerals is er op gericht om producten te bieden die voor ieder huidtype geschikt zijn: van de vette huid tot de droge en meest gevoelige huid. Alleen de beste ingrediŽnten zijn goed genoeg voor freshMinerals en wordt er met name veel aandacht besteed aan de oogverblindende verpakkingen. Echte sieraden voor in je tas of voor op je toilettafel!


Daarnaast houdt freshMinerals ook rekening met de wensen van de gebruikers. Zo zijn de foundations in 4 verschillende variaties verkrijgbaar (loose, puff, compressed en liquid) en kun je ook bij de eyeshadows kiezen voor een pressed of loose variant.