© Powered by SiteSpirit

 
potjes.jpg

logo.jpg

hoofdmenu OVER.jpg

Antioxidanten

Wat zijn antioxidanten

Antioxidanten zijn de eerste bescherming tegen het verouderen van de huid en de beschadiging door vrije radicalen. Wetenschappelijk onderzoek wijst uit dat de grootste veroorzaker van ziektes en huidveroudering door oxidanten en/of vrije radicalen komt. De oplopende gevolgen van schade ten gevolge van vrije radicalen uit zich in huid door de natuurlijke vitaliteit, uitstraling en elasticiteit aan te tasten en te verliezen naarmate het veroudert. Antioxidanten zorgen ervoor dat dit proces verminderd wordt en dat uw huid wel haar mooie en natuurlijke uitstraling, vitaliteit en elasticiteit behoudt.


freshMinerals bevat de volgende antioxidanten:

Vitamine A
Vitamine A is een vet-oplosbare vitamine. Ook wordt het vaak gebruikt om kleur toe te voegen in o.a. groenten. Verder normaliseert het de zonbeschadigde huid, maakt de huid gladder en gaat rimpels en pigmentaties tegen. Het zorgt er bovendien voor dat de onderste lagen van de epidermis dikker worden, de elasticiteit van de huid verbetert en stimuleren de aanmaak van haarvaten.


Vitamine C
Belangrijke weefselvormer. Zij voorkomen beschadiging aan de celwand als gevolg van vrije radicalen. Heeft oplichtende eigenschappen.


Vitamine E
Zorgt er o.a. voor dat uw huid haar vitaliteit en vocht niveau behoudt. Zeer belangrijke huidvitamine. Beschermt de celmembraan-lipiden en het DNA in de huid. Vitamine E maakt de huid gladder en biedt bescherming tegen zonbeschadiging. Ze versterkt bovendien de werking van UVB-zonnefilters. Vitamine E heeft een EPF factor van 80.