© Powered by SiteSpirit

 
potjes.jpg

logo.jpg

hoofdmenu HOW.jpg

Loose Foundation

Crush - Tap - Polish

stb site_2.png

Crush (plet):
Tik wat foundation uit het potje in het dekseltje en plet de mineralen met je kwast.
Tap (aftikken):
Tik de overtollige hoeveelheid foundation af op de rand van de deksel.
Polish (polijsten):
Breng de foundation eerst luchtig aan over het gehele gezicht. Daarna polijst je de foundation op de huid door roterende bewegingen te maken. Hierdoor verandert de poeder foundation in een crèmige substantie en zorgt voor een prachtige egale en vooral natuurlijke dekking!

Voor een zuivere, pure dekking gebruik je de Hands On Kabuki. Het polijsten voelt als een bries met deze taps toelopende zijdezachte kwast. De platte zijde zorgt het all-over aanbrengen en de ronde tip zorgt voor het perfectioneren van de applicatie. Hij verzacht diepe schaduwen en lift het gezicht.

Voor een zuivere, pure dekking gebruik je de Hands On Kabuki. Het polijsten voelt als een bries met deze taps toelopende zijdezachte kwast. De platte zijde zorgt het all-over aanbrengen en de ronde tip zorgt voor het perfectioneren van de applicatie. Hij verzacht diepe schaduwen en lift het gezicht.   Voor een volledige bedekking gebruik je de Flawless Face Brush, een volle, stevige kwast met middelgrote textuur. De natuurlijke, zachte borstel geeft buitengewone dekking. Een prachtige kwast is de combinatie tussen de twee bovenstaande kwasten, genaamd de Hands On Buki. Voor een goede en zeer snelle dekking.
De kwasten worden op een speciale manier geslepen, waardoor er een optimale is van de minerale foundation.