© Powered by SiteSpirit

 
potjes.jpg

logo.jpg

hoofdmenu OVER.jpg

Waarom freshMinerals

1.    100% zuivere mineralen. Bevatten geen conserveringsmiddelen, geurstoffen, olie, talk, vullers of binders die de poriŽn kunnen verstoppen.


2.    Titanium en Zink zorgen voor een natuurlijke bescherming tegen de schadelijke invloeden van de zon (SPF 20-25). Door de toevoeging van vitamine E hebben de producten een EPF van 80. Vitamine E biedt na Idebenone van Priori, de hoogste bescherming tegen de vrije radicalen als gevolg van o.a. milieuvervuiling.


3.    De toevoegingen van vitamines, die als sterke antioxidanten werken, zorgen er voor dat de huid verbetert en daardoor jeugdig blijft. De fijne lijntjes, rimpels, vlekjes en onregelmatigheden worden direct minder zichtbaar en op langere termijn verminderen ze. 


4.    Variabele dekking. Breng in 1 keer aan voor een lichte dekking. Voor gebieden die meer nodig hebben breng je de foundation nogmaals aan of gebruik je de concealer.


5.    De foundations voelen gewichtloos en heel natuurlijk aan. Je voelt niet dat je foundation op hebt en het laat geen vlekken achter op je kleding. De huid blijft ademen waardoor het bij iedere temperatuur probleemloos te dragen is.


6.    Door toevoeging van Zinc Stearate zijn de foundations op een natuurlijke manier waterafstotend. Zelfs bij transpiratie of zwemmen blijft de foundation onberispelijk.


7.    Ideaal voor mensen met huidproblemen en overgevoeligheid voor chemische stoffen. Perfecte dekking en gladde finish voor mensen met hyperpigmentatie rosacea of acne.


8.    Handig in gebruik, thuis of onderweg, dankzij de toegevoegde spiegeltjes, kwastjes of poeder en kwast in ťťn.


9.    De oogverblindende luxe uitstraling van de diep rood/paarse metallic verpakking zorgt er voor dat het een sieraad is in je tas of op je make-up tafel.


10.   Leverbaar in losse poeders, compact en liquid en uiteraard in diverse kleuren. Hierdoor is er altijd een foundation die precies bij jou past, qua kleur en vorm.


11.   Kalmerende werking: titanium dioxide en zink oxide kalmeren de huid. Plastisch chirurgen en dermatologen adviseren minerale make-up bij patiŽnten die laserbehandelingen, peelings, microdermabrasie of plastische chirurgie hebben ondergaan.